Mention legale

Diversub refusa la responsabilitat derivada d'una mala utilització dels continguts i es reserva el dret d'actualitzar, modificar o eliminar l'informació continguda al Web i limitar o no permetre l'accés a aquesta informació de manera temporal o definitiva.

L'informació continguda en aquestes pàgines web és la vigent en data de la seva última actualització i ha d'estar considerada com una informació orientadora per l'usuari, relativa als productes i serveis i a altres informacions addicionals. L'usuari pot confirmar la data de l'actualització de qualsevol informació, si la sol·licita, a través de la bústia de correu electrònic que té a la seva disposició a la mateixa Web.

Diversub no es responsabilitza de les possibles discrepàncies que puguin sorgir entre la versió dels seus documents impresos i la versió electrònica dels mateixos publicats a la Web.

Els continguts, activitats comercials i serveis inclosos al Web de Diversub estan emparats sota la Legislació Espanyola, essent competents els Tribunals Espanyols.

Diversub refusa la responsabilitat sobre qualsevol informació no continguda en aquestes pàgines Web i, per tant, no elaborada per Diversub o no publicada amb el seu nom, especialment refusa la responsabilitat sobre la informació continguda en pàgines Web de tercers connectades mitjançant enllaços (links), a les pàgines Web de Diversub.