IMMERSIONS

Deixa que t’ensenyem els secrets de la Costa Brava

PECIO BOREAS

PALAMÓS

Vaixell enfonsat

Situat davant de la costa de Palamós, el vaixell de 40 metres d'eslora descansa a una profunditat de 31 metres. Aquest antic vaixell, utilitzat com a remolcador de la Marina Alemanya durant la Segona Guerra Mundial i transportador mercant acabada la guerra, va ser requisat per tràfic d'estupefaents. Després de passar tres anys al port de Palamós, el vaixell va ser enfonsat per tal de fomentar el busseig esportiu.

ULLASTRES

PALAFRUGELL

Formació piramidal

Característica formació rocosa constituïda per diferents piràmides i amb profunditats que oscil·len entre 8 i 50 metres. Està formada per parets plenes d’espectaculars gorgònies i habitada per molta diversitat de fauna marina.

ILLES FORMIGUES

PALAFRUGELL

Canals submarins

Immersió que podrem realitzar a diferents profunditats tot depenent del nostre nivell. Resseguirem una sèrie de canals submarins, on trobarem molta varietat de vida aquàtica.

ROCA ROJA

PLATJA D'ARO

Formació monolítica

Formació rocosa característica en forma de barra de pa, orientada de costa a mar amb profunditats que oscil·len entre 8 metres al cim i 30 metres a la base. Està habitada per moltes espècies i especialment de nudibranquis.

LLOSA DE PALAMÓS

PALAMÓS

Canals laberíntics

Un laberint de canals on caldrà aplicar-nos amb la navegació. Ens dóna diferents possibilitats, però per als més avançats es poden anar a veure les restes d’un vaixell enfonsat, el Cairo, on podrem veure les costelles del vaixell i la seva càrrega de material de construcció.

TÚNELS DE PORT SALVI

ST.FELIU DE GUIXOLS

Túnels submarins

Formació que consta de dos túnels molt interessants d’uns vint metres de llarg que es troben a 26 metres de profunditat. La seva proximitat farà que puguem visitar-los els dos en una sola immersió.

LA MAR MENUDA

TOSSA DE MAR

Cala petita

La cala de la Mar Menuda és sens dubte una de les millors immersions que es poden fer des de la costa. Tot i no trobar gorgònies, ens sorprendrà la quantitat de vida que hi podem contemplar.